О нама


Добро дошли на званични сајт српске Крв и Част дивизије.

Наш сајт настоји да информише и образује све заинтересоване посетиоце, као и да пропагира револуционарну идеју Национал Социјализма. Тежња српске Крв и Част дивизије је да мотивише на активизам а не само пасивно посматрање или слушање музике. Од почетка свог рада, 1995. године, Крв и Част Србија имала је два еволуциона напретка.

Први је био 1997. године када смо постали организација са установљеним правилима и принципима, а други 1999. године када смо се уздигли на ниво организације чије се примарно деловање заснива на политичкој активности, а не само као "културно-уметничко друштво" за организовање концерата.

Музика је само један вид пропаганде и додатне инспирације, а не смисао НС активизма. То је био један од узрока основних проблема у Крв и Част покрету који је проузроковао лична профитерства, нејединство и поделе широм света.

Многo наших активиста и сабораца учествовало је у ратовима на Косову и Метохији, Босни и Крајини, и многи српски хероји су дали животе за нашу земљу. Дугујемо им да наставимо борбу тамо где су они пали.

НС је једини лек за обнову наше расе и нације, и морамо бити уједињени и одлучни за нашу слободу, по сваку цену! Као што је Ian Stuart, оснивач нашег покрета, показао својим идеализмом пут белој омладини широм света, тако и ми морамо данас нашим примером да мотивишемо што више људи, јер... ОД 6 МИЛИЈАРДИ ПОПУЛАЦИЈЕ НА СВЕТУ, БЕЛА РАСА САЧИЊАВА САМО 8%, А БЕЛЕ ЖЕНЕ СПОСОБНЕ ЗА РАЂАЊЕ И КОЈЕ СУ МЛАЂЕ ЧИНЕ САМО 2%!

Захваљујемо се свим људима у Србији и широм света који су нас подржали и стали уз нас све ове године - НИКО ПОМЕНУТ, НИКО ЗАБОРАВЉЕН!


КРВ И ЧАСТ СМЕРНИЦЕ